Oplevelser af SOFT

“Soft går en anden vej end traditionelle kropsterapier og bringer én i en dyb, meditativ afslapningstilstand, som er meget helende.”
Esben Kjær. Radiovært i DR

 

“Elene formår på ubegribelig kort tid med sin bløde men dybtvirkende massageteknik, at bringe klienten til en fysisk og mental dybt afspændt tilstand.
Her opleves hvordan spændinger slipper sit tag og bevidstheden falder til ro. Det oprørte indre hav bliver til en spejlblank sø, hvor fred, harmoni og velvære afløser hverdagens stress.
I denne fredfyldte men årvågne tilstand mærker man hvordan kroppen gennemgås og behandles metodisk, tålmodigt og grundigt, alt imens afspændingen forplanter sig stadig dybere.
Det er en yderst behagelig form for massage og man går fra behandlingen med et lettet sind og krop.
Efterfølgende mærker man, at det er lettere på egen hånd at få det indre hav til at falde til ro. Når man skal sove om aftenen ,er det lettere at genkalde sig bevidsthedstilstanden og dermed falde i søvn. ”
Sanger i Det Kongelige Operakor

Med blide lette strøg bliver du centreret og guidet ind til din essens. SOFT er både dybt afslappende og meget energi givende! Jeg giver min varmeste anbefaling”                  Nana Ødum Liebgen, ergoterapeut

“SOFT er en vidunderlig blid, sanselig og nænsom metode der skaber stor ro og balance i kroppen. Efter behandlingen følte jeg en stor indre ro, et mere samlet fokus og et behageligt velvære, samtidig med at jeg fik en forbedret nattesøvn. For mig er det befriende, at metoden  ikke stiller  krav om at der skal defineres kropslige problemfelter der kan gøres til genstand for behandling”.
 Inger Marie Amdi.

“Soft er lys og universel kærlighed til mig og mine celler. Det er energiarbejde og healing på højeste niveau”
Louise Brandt

”Aldrig før har jeg været så afslappet efter en massage. Og jeg sov som en sten om natten. Virkningen holdt sig faktisk i flere dage og jeg følte mig opløftet og fuld af energi”     Rikke 2.gangsgravid

”Jeg har indtil nu fået 3 behandlinger med SOFTmassage. Den første gang var jeg meget stresset, da jeg ankom, men i løbet af en time var jeg totalt afslappet og grounded. Jeg har for hver gang oplevet, at jeg har været helt afslappet i dagene efter, og på en dybere måde end jeg nogensinde har prøvet før.Der sker rigtig meget i mit liv lige nu, og med SOFTmassage er det som om cellerne vokser og kroppen følger med – som om der bliver åbnet op ind til en viden, som jeg ikke vidste fandtes. Jeg kan på det varmeste anbefale SOFT massage – det er magisk!”
Helle Feldthaus

Softmassage hos Elene er en uforglemmelig oplevelse. Det er uden tvivl en af de bedste massageoplevelser, jeg har haft. Elene kan med sin rolige og professionelle tilgang få en i en tilstand af fuldkommen ro og velvære. En oplevelse der kreerer en “ned i kroppen oplevelse”, hvor man mærker alt fra det yderste af ens hårspidser til ens lille-tå. Elenes bløde hænder og blide berøringer får en til at føle sig be-rørt på en helt ny måde. Undervejs oplevede jeg, at kroppen talte til mig og jeg blev bevidst om områder, der havde sine egne behov og ønsker. Efter massagen bevares følelsen af at være helt nede på jorden og forbundet med sin krop. Desuden havde jeg en stærk oplevelse af generel taknemlighed, dels til Elene for at have givet mig mulighed for at opleve dette, men også til mit liv i almindelighed for alt det skønne jeg har. Det bliver ikke sidste gang, jeg vil unde mig selv den oplevelse. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger, men må dog advare om, at det kan blive en ganske vanedannende oplevelse.
Direktør People Innovate
Mette Thule Viggers

lev TOTALT afslappet – næsten i meditativ tilstand og mine smerter forsvandt i flere dage efter”                                                        Silke – 1.gangsgravid

 

Efter et projekt på Den Kongelige Balletskole fik jeg denne udtalelse fra en af skolens lærere:

“Kære Elene

Elev 1 som er en lidt nervøs pige og meget spændt i sin krop når hun træner, havde et helt andet afslappet udtryk, som jeg straks bemærkede og spurgte ind til, hvor hun svarede at hun havde fået behandling hos dig.

Elev 2 som er meget plaget af allergi, havde det meget bedre med hendes vejrtrækning i den uge hvor du havde behandlet hende.

Elev 3 som har haft smerter i nakke og skuldre pga. for mange spændinger, havde også stor glæde af din behandling. Der var en stor forskel at se også på det felt. Hun havde efterfølgende ingen smerter.

Her 3 svar på de piger hvor der var størst forandring at spore. Men generelt kunne jeg se en positiv effekt hos alle pigerne på holdet.

Jeg syntes personligt at det var en perfekt periode du behandlede pigerne på,  tæt på Balleteksamen. Det virkede godt på pigerne og havde en god afslappende virkning.

Hilsen Ann Kolvig. ”