Om SOFT

SOFT får din krop til at frigive et velvære-hormon som hedder Oxytocin.

Heraf navnet: Stimulating Oxytocin Flow by Touch.

Med bløde og rolige strøg bliver hele din krop gennemarbejdet, hvilket bringer dig i en tilstand af dyb ro og afspænding i krop og sind.

Det er en blid og enkel massage, som kan gives uden på tøjet og i princippet hvor som helst. Mest optimalt i rolige omgivelser.

Oprindeligt har vi udviklet massagen med tanken på, at gravide skal kunne få en mere harmonisk graviditet og fødsel. Det er dog vores erfaring, at alle kan have stor glæde af massagen og dens effekt.

Enkeltheden gør, at behandlingen ikke føles krævende. Den er fri for “terapeutiske agendaer.” Dette giver et behageligt rum til at slippe forventninger, og giver plads til ren væren, fred og nydelse.
Strøgene og berøringen over hele kroppen giver en dejlig helhedsoplevelse  og har derfor en samlende effekt på krop og sind.
Er man fanget i tankespind og bekymringer, får den dybe afspænding og aktiveringen af ro/hvile-nervesytemet, sindet til at “holde fri”. Man får en dejlig oplevelse af at være fuldt til stede i kroppen og i nuet.

En tanke om "Om SOFT"

  1. Kære Elene. Jeg har været med på Ninkas uddannelse og der er del materiale i vores uddannelses space omkring soft massage. Jeg er selv massør og er meget interesseret i din tilgang til kroppen. Jeg vil gerne selv bestille en softmassage og jeg vil gerne lære at arbejde med softmassage. Kh. Ditte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *